Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oletko kiinnostunut liittymään seuramme jäseneksi?

Seuran jäsenenä saat

  • oikeuden ajaa kaikilla seuran hallinnoimilla urilla ja toistaiseksi epävirallisella kelkkareitillä
  • käyttää reittien varrella sijaitsevia kotia ja laavuja
  • oikeuden ajaa myös rajanaapureiden reitistöillä maksutta (Mikkeli, Hirvensalmi, Joutsa, Haukivuori, Pieksämäki, Hankasalmi). Huomioitavaa on että ns. ristiinajosopimus edellyttää sitä että kelkka siirtyy ajamalla oman kerhon alueelta rajanaapurin alueelle, eikä kärrissä siirtämällä.
  • osallistua kerhon toimintaan ja tilaisuuksiin
  • tunnukset sivujemme jäsenosioon, jossa on tarkempaa tietoa seuratoiminnastamme sekä jäseneduista
  • Pääset jäsenten väliseen Whatsup-ryhmään

Vuosittainen jäsenmaksumme on 50 € eikä sen lisäksi erillistä liittymismaksua ole. Voit myös halutessasi liittyä kannatusjäsenenä, jolloin tuet toimintaamme vaikket itse kelkkailisikaan. Kannatusjäsenyyden jäsenmaksu on sama kuin varsinaisen jäsenyyden. Kerhon jäsenmaksuista kertyneitä varoja käytetään reittien ylläpitämiseen tarvittaviin kustannuksiin, kuten mm.

                                        * Koneurakoitsijoiden tekemät reittien raivaukset

                                        * Polttoaineet, vakuutusmaksut ym

                                        * Merkintätarvikkeet

                                        * Materiaalit siltoihin ja muihin rakennelmiin

 

Yritykset voivat myös lunastaa 150 € vuosittaisella jäsenmaksulla yritysjäsenyyden, joka oikeuttaa kaikki yrityksen työntekijät kelkkailemaan Puulan Kelkkailijoiden alueella. Yritysjäsenyys ei kuitenkaan oikeuta muihin henkilöjäsenille tarkoitettuihin etuihin, eikä kelkkailemaan naapuriseurojen alueella.

 

Mikäli kiinnostuit kerhomme toiminnasta ja haluat liittyä joukkoon, täytä alla oleva yhteystietolomake ja saat pian postia meiltä. Moottorikelkkakerhomme jäsenyys ei edellytä kelkan omistamista, voit siis tulla mukaan jos olet harrastuksesta kiinnostunut taikka muuten vain haluat tukea paikkakuntamme moottorikelkkailuharrastusta tai -matkailua.

 

Tiedotamme ajankohtaisista asioista kerhon Facebook- ja kotisivuilla sekä jäsenille suunnattua tiedottamista hoidamme omassa Whatsapp -ryhmässä (Wa) sekä sähköpostituslistalla (SP). Mikäli haluat yhteystietosi liitettäväksi jäsenten tiedotuskanaviin, kirjoita  liittymislomakkeen viimeiseen kohtaan SP tai Wa. Voit myös merkitä kummatkin kanavat käyttöösi taikka jättää kentän tyhjäksi, jos et halua jäsenille kohdistettua viestintää.

Puulan Kelkkailijat ry jäsenhakulomake

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.