Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uusi Whatsup jäsenkanava keskusteluun ja tiedotukseen

Lisätty 12.03.2016

Uusi kanava on avattu jäsenten väliseen yhteydenpitoon matkapuhelimilla. Tarkoituksena on toteuttaa realiaikaista viestintää jäsenten kesken esimerkiksi talkoista, safareista taikka muista tapahtumista. Kanavan kautta voi myös kysellä ajoseuraa taikka apua teknisiin ongelmiin sekä sovelluksen avulla voi myös jakaa kuvia taikka videoita. Whatsup- sovellus löytyy lähes jokaiseen puhelimeen valmistajasta riippumatta ja se on ilmainen käyttää (edellyttää kuitenkin liittymältäsi datasiirron). Helpoiten se löytyy oman puhelinvalmistajan sovelluskaupasta hakemalla sovelluksen nimellä. Googlettamalla saa myös hyvin apuja ohjelman asennukseen jos siinä ilmenee ongelmia.

Mukaan pääset lataamalla sovelluksen omaan puhelimeesi ja ilmoittautumalla mukaan yhteydenotto-lomakkeella tai sähköpostilla info@puulankelkkailijat.com. Ilmoita nimesi sekä puhelinnumerosi, niin ryhmän ylläpito nostaa sinut mukaan keskusteluun. Ota kuitenkin huomioon että nimesi sekä puhelinnumerosi tulee kaikkien ryhmän jäsenten näkyviin. Pääset myös tarvittaessa poistumaan ryhmästä heti kun itsestäsi sille tuntuu jolloin viestit eivät enää puhelimeesi tule. Jäsenet jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksujaan tullaan myös myös poistamaan ryhmästä.

Tee siis näin:

1. Lataa puhelimeesi sovellus

2. Ilmoita näiltä sivuilta löytyvältä yhteydenotto-lomakkeella nimesi sekä puhelinnumerosi ylläpitäjälle, joka nostaa sinut mukaan keskusteluun.