Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajokauden päättäjäiset Häkärinteillä 23.4.2016 klo 10

Lisätty 31.03.2016

Hankasalmen moottorikelkkakerho järjestää Häkärinteillä ajokauden päättäjäiset joihin on myös naapuriseurojen jäsenet, maanomistajat ym. yhteistyökumppanit tervetulleita mukaan. Reitille pääset ajamaan omalla kelkalla, kunhan se on rekisterissä ja vakuutuksissa mutta voit paikanpäälle tulla myös ilman kelkkaakin mikäli omasi on jo kesäteloilla. Tapahtuma on ilmainen ja ainoa pyyntö on että ilmoittaudut mukaan sivujemme yhteydenotto-lomaketta käyttäen. Mukaan voi ottaa mukaan koko perheen, paikalla on ohjelmaa myös lapsille. Tarvittaessa voidaan sopia myös kimppakyydeistä jos tarvetta ilmenee.

Tervetuloa tutustumaan lajiin ja ajamaan kaudenpäätös ajot Häkärinteeseen 23.4.2016 klo 10 alkaen!

Häkän Jukka pitää baarin auki ja myy makkaraa.
Kerhon kalustoa esillä.
Ohjelmaa myös lapsille.

Esittelyssä ja koeajettavissa ainakin Keljonkonehuollon laitteita.

Toivotetaan tervetulleiksi maanomistajat ja muut-yhteistyö kumppanit, sekä kaikki lajista kiinnostuneet!

Ajamaan pääset ainoastaa ennakkoilmoittautumalla 19.4 mennessä kerhon sähköpostiin hakakelkkailijat@gmail.com
(samalta alueelta tulevat voi kaikki ilmoittautua yhdellä spostilla, eli yhteyshenkilöt: Jyväskylän alue Sami Kalavainen, Viitasaaren seutu Markku Tammela, Kangasniemi Pasi Ravolainen ja Pieksämäki Kari Skön). Oman kerhon porukka ilmoittautuu suoraan kerhon sähköpostiin.

Ajo ehdottomasti omalla vastuulla, ja kelkat oltava rekisterissä, sekä vakuutettuja. Kerho ei järjestä itse ajoja, vaan annamme ainoastaa tilan, rinteen käyttöön ajamista varten.

Tapahtuma on ilmainen!

 

Häkä Racing ry